Pomladni stajlingi slovenskih modnih blogerk

Modne blogerke se vse bolj uveljavljajo tudi pri nas in njihov vpliv kot osebe, ki vzpostavljajo trende, se vsak dan povečuje. Tokrat sem prebrskala prve pomladne stilske kombinacije, ki so jih nosile slovenske modne blogerke! Vreme se še ni čisto otoplilo, pa vendar, nekaj pomladno navdahnjenih kombinacij se že nosi.

Ena izmed najbolj prepoznavnih slovenskih blogerk, Tesa Jurjaševič, ki piše blog Magnifique, se je že ovila v cvetlične note pomladi. Kombinirala je svetle jeans hlače s cvetličnim dizajnom ter mehak pastelno roza pulover, črno torbico ter izrazite svetleče čevlje. Deluje sveže, toplo in udobno!

Modna in lepotna blogerka Ajda Sitar, ki ustvarja blog Ajda’s, se je ovila v podobno kombinacijo kot Tesa – srajčka v roza odtenkih ter jeans krilo ali kot je videz poimenovala sama, moderna gejša ali jeans malo drugače. Svetla roza je prevladovala tudi pri zanimivi pomladni kombinaciji, brezrokavniku in puloverju z zvončastimi rokavi ter modnih dodatkih!

A post shared by Ajda Sitar (@ajdasitar) on

A post shared by Ajda Sitar (@ajdasitar) on

Eva Ahačevčič, ki je znana po svojem blogu Love, Eva, se je ovila v super šik kombinacijo – čudovito lahkotno krilo je dopolnila z klasično črno usnjeno jakno in belo bombažno majico s potiskom. Celoten izgled so dopolnili črni čevlji z videzom usnja ter nakit. Pri Evi smo našli še eno pomladno inspiracijo, in sicer kombinacijo z širokimi, vrečastimi hlačami ter svetlečim puloverjem. Pomlad je lahko torej obarvana v nežne tone in zelo šik, lahko pa je udobna, mehka in prostorna!

Blogerka Alja Bitenc, ki ustvarja ABC Style blog, se je predstavila v pomladni kolekciji, ki jo je posnela skupaj s H&M. Stajlingu je pomladni pridih dodalo svetlo plise krilo v breskovi barvi, izgled pa je dopolnila s črno torbico, čevlji ter črnim prehodnim plaščkom.

A post shared by Alja Bitenc (@aljabitenc) on

A post shared by Alja Bitenc (@aljabitenc) on

Tina Rakuš, ustvarjalka bloga Tina Rakuš Lifestyle blog, si to pomlad predstavlja v svetlo modrih odtenkih, ki jih je nosila v čudoviti srajčki z volančki na rokavih. Srajčka deluje mladostno, veselo in pomladno, hkrati pa ponuja nešteto možnosti kombinacij. Tina jo je tokrat kombinirala z jeans hlačami ter torbico v živi fuksija barvi.

Happy Sunday! 💕

A post shared by Fashion. Beauty. Food. Travel. (@tinarakus) on

Polona

Blogerka, ki v prostem času uživa v pisanju in testiranju lepotnih novosti. Ljubiteljica dobre glasbe, koncertov ter odličnih knjig. Vedno v družbi dobre skodelice čaja ali kave!