Poletni denim stil v službi

Oglej si galerijo
1 Fotografije
denim-poletje
Poletni denim stil v službi
denim-poletje

Čeprav se nam bližajo poletni meseci in s tem tudi čas dopustov, bomo vseeno do odhoda na oddih preživeli še veliko časa v službi. Če delate v okolju, kjer poslovni stil ali uniforma nista obvezna, si lahko privoščite nekaj eksperimentiranja in igranja z oblačili. Denim ali jeans trend je bil močno prisoten že skozi celotno pomladno sezono, pa tudi poleti bo opazen. Ker denim načeloma enačimo z umirjenimi odtenki modre, lahko kak kos zagotovo nosite tudi za v službo!

Najbolj enostavno je seveda poseči po najljubših jeans hlačah. Kombinirate jih lahko čisto preprosto – z lahkotno poletno bluzo in blazerjem. Delovali boste urejeni in sproščeni hkrati, pa vseeno ne preveč ali premalo formalni.

ASOS WHITE Ovoid Mom Jean In Lightblue Wash, €74.32 – klikni tukaj za nakup na Asosu
Mango Button Detail Jeans, €48.63 – klikni tukaj za nakup na Asosu

Ker se nam bližajo vroči dnevi, si želimo več bolj lahkotnih tkanin ter krojev, ki niso čisto oprijeti. Namesto da izberete hlače, lahko posežete po krilu ali obleki. Denim obleka bo delovala sproščeno in urejeno, če vas bo v jutranjih urah hladilo, pa lahko povrhu ogrnete blazer ali usnjeno jakno.

Krila lahko izberete tudi v bolj spranih modrih odtenkih, lahko pa posežete po jeans materialu v bolj svetli poletni beli barvi. Kroj krila ali obleke naj bo primerne dolžine ter udoben, sploh če tekom dela večino časa sedite.

Lost Ink Denim Skirt With Side Frill Detail, €54.05 – klikni tukaj za nakup na Asosu
Only Button Front Denim Skirt with Raw Hem, €35.13 – klikni tukaj za nakup na Asosu
French Connection Hennessy Denim Mix Dress, €128.37 – klikni tukaj za nakup na Asosu
Noisy May Pemplum Hem Denim Skater Dress, €33.78 – klikni tukaj za nakup na Asosu

Vroči dnevi kličejo po svežini modrine, zato v svojo garderobo dodajte denim srajco. Lahko jo nosite samostojno ali pa jo imate kot zgornji del, spodaj pa oblečete tanko bombažno majico. Popoldan, ko bo sonce na vrhuncu in vam bo zelo vroče, lahko srajco enostavno slečete. Plus, ker ste plastili oblačila, vam zjutraj ne bo treba s sabo jemati tudi jakne!

ASOS Denim Shirt With Batwing Sleeve in Mid Blue Wash, €33.78 – klikni tukaj za nakup na Asosu
ASOS Denim Stripe Shirt With Deep Cuff and Open Back, €47.30 – klikni tukaj za nakup na Asosu
New Look Denim Frill Shirt, €33.77 – klikni tukaj za nakup na Asosu

V trendu boste tudi s poletnimi sandali, ki bodo tokrat vsebovali elemente ali pa bili celi iz jeans materiala. Obutev bo super nadomestek tudi za tiste, ki vam je denim stil všeč, pa vendar se ne čutite udobno in sproščeno v njem, ko ste v službenem okolju.

Soludos Patchwork Denim Classic Ankle Tie Flat Shoes, €49.32 – klikni tukaj za nakup na Asosu
Tommy Hilfiger Gigi Hadid Denim Patch Wedge Sandals, €168.91 – klikni tukaj za nakup na Asosu
Polona

Blogerka, ki v prostem času uživa v pisanju in testiranju lepotnih novosti. Ljubiteljica dobre glasbe, koncertov ter odličnih knjig. Vedno v družbi dobre skodelice čaja ali kave!