Lepotica in zver v preobleki iz Swarovski kristalov

V kino je konec prejšnjega tedna prišla nova različica filma Lepotica in zver, v kateri blesti slavna igralka Emma Watson. Romantična zgodba je navdihnila tudi modne ustvarjalce, pa tudi pri nakitu je možno opaziti povezovalne note. Ob tokratni priložnosti je Swarovski ustvaril čudovito kristalno kolekcijo za vse nežne duše s pogumnim srcem!

lepotica-in-zver-v-swarovski-preobleki-2
(foto:instyle.com)

 

lepotica-in-zver-v-swarovski-preobleki-6
(foto:instyle.com)

 

lepotica-in-zver-v-swarovski-preobleki-1
(foto:instyle.com)

Swarovski je za navdih uporabil notranjo lepoto ter žensko moč, ki jo izžareva zgodba Lepotica in zver, ter jo utelesil v drzni ter čudoviti ženstveni kolekciji nakita. Začarana vrtnica je v središču kolekcije, kreacije s Swarovski kristali pa ponujajo romantične ogrlice, zapestnice, prstane ter uhane. Najboljši del rožic pa je, da ne potrebujejo ene in edine prave ljubezni, da preživijo test časa!

lepotica-in-zver-v-swarovski-preobleki-9
(foto:instyle.com)

 

lepotica-in-zver-v-swarovski-preobleki-8
(foto:instyle.com)

 

lepotica-in-zver-v-swarovski-preobleki-7
(foto:instyle.com)
lepotica-in-zver-v-swarovski-preobleki-5
(foto:instyle.com)

Swarovski je z veseljem sodeloval pri novem filmu, zanje so izdelali tudi steklen zvonasti kozarec na osnovi prvotnega Disneyjevega dizajna. Poleg tega so za čudovito rumeno obleko, ki jo nosi Belle, priskrbeli zavidljivih 2160 kristalov!

lepotica-in-zver-v-swarovski-preobleki-4
(foto:instyle.com)

V kolekciji nakita prevladujejo odtenki rdeče in zelene, ki delujejo elegantno in romantično. Kolekcijo je možno kombinirati med sabo, lahko pa kose nosite tudi samostojno. Zagotovo najbolj izpostavljeni so choker ogrlica, uhani na sponko ter dvojni prstan s čudovito vrtnico, saj delujejo popolno skupaj v kompletu. Če so vam všeč zanimivi lasni dodatki, je na voljo tudi sponka za lase z vrtnico!

lepotica-in-zver-v-swarovski-preobleki-3
(foto:instyle.com)

Če pa niste za rdeče in zelene kombinacije, vam Asos ponuja nešteto drugih možnosti, ki tudi spominjajo na nov film. Na primer prstan s cvetličnim dizajnom v zlati barvi, večplastne prstane z majhnimi drobnimi kristali, viseče cvetlične uhane v topli rdeči barvi. Prepričana sem, da bo zgodba Belle navdihovala modne kolekcije tudi v prihodnje in bo izbire še več!

lepotica-in-zver-v-swarovski-preobleki-10
Open Flower Coil prstan, €8 – klikni tukaj za nakup na Asosu
lepotica-in-zver-v-swarovski-preobleki-11
ALDO Kerridge set prstanov, €9.33 – klikni tukaj za nakup na Asosu
lepotica-in-zver-v-swarovski-preobleki-12
Love Rocks Deep Red Rhinestone viseči uhani, €24.00 – klikni tukaj za nakup na Asosu
Polona

Blogerka, ki v prostem času uživa v pisanju in testiranju lepotnih novosti. Ljubiteljica dobre glasbe, koncertov ter odličnih knjig. Vedno v družbi dobre skodelice čaja ali kave!