Gingham stil osvaja poletno sezono

Oglej si galerijo
1 Fotografije
gingham
Gingham stil osvaja poletno sezono
gingham

Gingham stil se vrača v velikem slogu! Gre za kvadratast vzorec, ki spominja na pogrinjala za poletne piknike. Vzorec je odličen tudi izven parkov in gozdov, saj lahko gingham kose kombiniramo za v službo, na plažo ali celo na poroko!

Že odkar je Doroteja vstopila v Oz v belo-modri gingham obleki, je kockasti potisk sinonim za sladko prisrčnost. Tudi leta kasneje ima vzorec še vedno tak pridih. Prisoten je tako na oblačilih kot modnih dodatkih in obutvi.

Miss Selfridge Petite Gingham Blouse, €47.30 – klikni tukaj za nakup na Asosu

Gingham lahko v svojo omaro dodate kot preprost kos – majica ali bluza, ki jo boste lahko kombinirale na krilo ali hlače. V trendu so zgornji deli brez naramnic, na eno ramo ali z različnimi izrezi.

Pull&Bear Gingham Print Bow Front Balloon Sleeve Top, €28.36 – klikni tukaj za nakup na Asosu

Gingham kljub zelo specifičnemu vzorcu ponuja nekaj igranja in domišljije. Lahko izbirate med različnimi odtenki, materiali in pa velikostjo kvadratkov. Za vsakodnevne opravke na primer lahko izberete srajčko, ki bo imela bolj droben, fin vzorec in tako delujete veliko bolj umirjeno. Za popoldansko kavico pa izberete srajčko, ki je na eno ramo ali ima kroj okoli ramen, saj boste izgledali bolj sproščeno.

ASOS Bunny Tie Gingham Beach Co-ord Top, €24.32 – klikni tukaj za nakup na Asosu

Krila ali hlače so lahko v klasičnih ali poletnih krojih. Posežete lahko po širokih hlačah, podobno kot so hlače culottes. Lahko pa se odločite tudi za krilo. Prijetno skladno in urejeni boste z izborom gingham kvadratnega vzorca in krilom z volančki!

Miss Selfridge Gingham Mini Skirt, €37.84 – klikni tukaj za nakup na Asosu
ASOS Midi Skirt in Gingham with Asymmetric Hem and Tie Waist, €43.24 – klikni tukaj za nakup na Asosu
Monki Tie Waist Gingham Print Trousers, €40.54 – klikni tukaj za nakup na Asosu

Poletne obleke so primerne za proste trenutke na plaži, lahko pa tudi za bolj uradni dogodek. Vse je odvisno od velikosti vzorca ter kroja. Nabrana obleka z volančki ter manjšim gingham vzorcem bo delovala urejeno in dekliško, primerno za poletno poroko ali družinsko druženje.

ASOS Shirred Off Shoulder Gingham Prairie Dress, €51.35 – klikni tukaj za nakup na Asosu
ASOS Halter Neck Sundress in Gingham, €40.54 – klikni tukaj za nakup na Asosu

Prave navdušenke nad gingham vzorcem ter po drugi strani tiste, ki nočete biti cele v kvadratnem vzorcu, lahko posežete po dodatkih – torbice, nakit, obutev! Tudi kopalke v gingham stilu bodo zelo trendi.

Lost Ink Gingham Bandeau Bikini Top, €24.32, Lost Ink Gingham Tie Side Bikini Bottom, €21.62 – klikni tukaj za nakup na Asosu
Peek & Beau Scallop Gingham Bustier Bikini Top D-G Cup, €40.54 – klikni tukaj za nakup na Asosu

 

Pull&Bear Gingham Shoulder Bag, €25.66 – klikni tukaj za nakup na Asosu
River Island Gingham Check Choker With Metal Circle Detail, €10.81 – klikni tukaj za nakup na Asosu
New Look Gingham Flatform Lace Up Trainer, €24.31 – klikni tukaj za nakup na Asosu
Coco Wren Tie Ankle Gingham Block Sandal, €51.35 – klikni tukaj za nakup na Asosu

Uvodna fotografija: My Style Vita

Polona

Blogerka, ki v prostem času uživa v pisanju in testiranju lepotnih novosti. Ljubiteljica dobre glasbe, koncertov ter odličnih knjig. Vedno v družbi dobre skodelice čaja ali kave!