Makeup s pariškega tedna mode, ki ga z lahkoto posnemate

Na pariškem tednu mode so v zakulisju nastajali čudoviti makeup izgledi in posledično tudi bodoči lepotni trendi. Za vas sem našla nekaj najlepših izgledov, ki jih lahko nosimo tudi čisto vsakdanja dekleta!

najboljsi-makeup-izgledi-s-pariskega-tedna-mode-4
Paul and Joe (foto:elleuk.com)

Pri znamki Paul and Joe je bilo opaziti poudarek na črtalu za veke, ne samo na zgornji, ampak tudi spodnji veki. Izpostavljeni sta dve nevsakdanji barvi – olivno zelena ter zeleno modra. Za piko na i pa dodate malce roza odtenka v notranje kotičke!

najboljsi-makeup-izgledi-s-pariskega-tedna-mode-2
Chanel (foto:elleuk.com)

Chanel vsako leto navdihuje in zapoveduje. Na zadnjem tednu mode so navdihovali s poudarjenimi spodnjimi trepalnicami ter črto na zgornjem pregibu vek v stilu 50. let. Črno-bela kombinacija pa je večna klasika!

najboljsi-makeup-izgledi-s-pariskega-tedna-mode
Alexis Mabille (foto:elleuk.com)

Pri Alexis Mabille je bilo opaziti enostavne, ampak izrazito elegantne note zlate. Zlato senčilo bo nekaj posebnega in nosljivega, predvsem če ga boste nanesle na mokri način, da ustvarite odtenek in odsev zlate folije.

najboljsi-makeup-izgledi-s-pariskega-tedna-mode-1
Balmain (foto:elleuk.com)

Balmain nikoli ne razočara. Tudi tokrat izmed makeup izgledov precej izstopa in me osebno najbolj navdušuje. Črno-siva in zlata kombinacija na vekah ustvarja posebno dimezijo, oči poudari in deluje zelo moderno. Poudarjena spodnja linija in malce drugačen mačji pogled celoten izgled naredita zelo svež. Metalik videz zadimljenih oči bo popoln za vse mestne bojevnice.

najboljsi-makeup-izgledi-s-pariskega-tedna-mode-5
H&M (foto:elleuk.com)

Pri H&M so se odločili za pomladansko klasiko – šminko v pomladnih odtenkih fuksije. Še najboljša stvar pri tem izgledu pa je, da je vizažist Mark Carrasquillo uporabil izdelke, ki so cenovno dostopni, in sicer šminke znamke L.A Girls Matte Flat Velvet. Podoben trend udarne šminke je bilo opaziti tudi pri znamki Paskal. Ustvarili so mehek izgled brez premočnega črtala za ustnice, ampak mehko zabrisane linije ustnic v bolj toplih rdečkastih odtenkih z roza podtoni.

najboljsi-makeup-izgledi-s-pariskega-tedna-mode-6
Paskal (foto:elleuk.com)
Polona

Blogerka, ki v prostem času uživa v pisanju in testiranju lepotnih novosti. Ljubiteljica dobre glasbe, koncertov ter odličnih knjig. Vedno v družbi dobre skodelice čaja ali kave!