Dišava tedna: Kenzo Flower in the Air

Oglej si galerijo
1 Fotografije
kenzo-flower
Dišava tedna: Kenzo Flower in the Air
kenzo-flower

Ravno sedaj, ko so krhki in sramežljivi, a čudoviti rdeči maki v najlepšem cvetu, so mi iz spletne trgovine enaA poslali v testiranje Kenzovo dišavo Flower in the Air.

Flower in the Air je ena izmed interpretacij legendarne Kenzove dišave Flower by Kenzo, v kateri so Kenzovi parfumski mojstri tudi maku, ki svojega vonja nima, podarili čudovit cvetni vonj. Čisto preprosto so si makov vonj izmislili. Glede na to, da starejši parfum Kenzo Flower dobro poznam, sem približno že slutila, kaj lahko pričakujem pri novejši različici Flower by Kenzo.

Kenzo Flower in The Air 30ml (26,99 €, enaa.com)
Kenzo Flower in The Air 30ml (26,99 €, enaa.com)

Ko sem se zjutraj z dišavo odišavila, je sledilo presenečenje. Rdeči maki so iz stekleničke ušli v zrak. In nekaj minut se ni zgodilo nič. Nič določenega nisem zavonjala, vse skupaj je bilo dokaj nedefinirano. Kje so maki? So čisto ušli? Potem pa se je počasi vonj le ustalil. In takrat se je pričela nežna dišavna poezija. Maki, ki so ušli iz stekleničke, so pustili v zraku in na koži čudovit, prefinjen vonj.

Prva, ki pozdravi, je malina. Sveža in čisto malo sladka ob pomoči rdečega popra obljubi lahkoten, a opazen vonj. Srednje note pustijo v zraku cvetje. V ospredju je dišeča igra med mladostno vrtnico in zrelo gardenijo, tudi magnolija se pridruži cvetnemu rajanju. V spodnjih notah pa vonj zaokroži beli mošus, ki sicer romantično in zasanjano dišavo naredi celo seksi.

Kenzo Flower in the Air je elegantna in ženstvena sadno-cvetna dišava. Ni tako zelo obstojna, saj sem morala dišavni nanos tekom dneva ponoviti, prav tako nima izrazite parfumske sledi. A vendar ji tega sploh ne zamerim. Dišava, ki ima zračnost že v svojem imenu, je vedno lahka in želi zase večkratno pozornost.

Če tudi vas zanima, kako diši poplesavanje rdečih makov v zraku, lahko dišavo kupite na tej povezavi: https://www.enaa.com/oddelki/zdravjeInLepota/izd_17198_kmr27180_kenzo_flower_in_the_air

Suzana

Všeč so mi vonji vsega lepega, kar sem doživela na čudovitih obalah, sveži poletni vonji citrusov in cvetja, vonji, ki s svojo enostavnostjo odkrijejo več, kot od njih pričakujemo, ter nova presenečenja. Najbolj sem srečna, ko se vse to zlije s čistim vonjem kože, na katerega prisegam.