Dišava tedna: Hugo Boss Boss Bottled Night

Oglej si galerijo
1 Fotografije
boss-bottled-night
Dišava tedna: Hugo Boss Boss Bottled Night
boss-bottled-night

Kaj poleg šarma še potrebuje sodoben moški, da bo vedno znova očaral svojo partnerko? Pri Hugu Bossu pravijo, da potrebuje le še dišavo Boss Bottled Night! Z njo bo vedno dovolj samozavesten in očarljiv.

Elegantna dišava se nam ponuja v klasični Boss Bottled steklenički, le da je v “night” izvedbi. Spominja na popularne “blue” dišave in s svojo čudovito polnočno modro barvo kaže seveda na večerno dišavo. Pričakujemo zapeljivo, skrivnostno moško dišavo. In to tudi dobimo! Le da je v blažji različici, zato ne da tipičnega nočnega občutka. Tako je dišava Boss Bottled Night več kot primerna tudi za čez dan.

Hugo Boss No.6 Night 50 ml (36,99 €, enaA.com)
Hugo Boss No.6 Night 50 ml (36,99 €, enaA.com)

Boss Bottled Night se odpre nepričakovano burno in vabljivo. Sveže zadiši sivka, ki jo v klasičnih moških dišavah pogosto srečamo. In prav hitro začutimo tudi brezo, ki s svojim zadimljeno lesnim vonjem napove spremembe, ki se zgodijo že takoj v srednjih notah, ko zadiši umirjena pudrasta vijolica. Vijolica je presenečenje dišave, saj jo bolj poznamo iz ženskih dišav in tudi tu je zelo posebna. Vonj dišave se umiri in, čeprav intenziven, postane bolj kožni. Posebno v spodnjih notah, ko zadišijo lesovi, ki dišavo poglobijo, in topli mošus, ki da dišavi čutni karakter.

Skozi vse tri dišavne note dišava lepo raste in zori. Izraža moč, ne da bi bila glasna.

Boss Bottled Night je nežna, tiha, prijazna dišava. Je vonj bližine. Namenjena je samo tisti, kateri moški dovoli, da vstopi v njegov svet. Z njo bo delil vse najlepše, pa tudi svoj vonj.

Če si tudi vi želite uživati v vonju bližine, lahko Boss Bottled Night dobite na tej povezavi: https://www.enaa.com/oddelki/zdravjeInLepota/izd_17199_gpkmr16107_hugo_boss_no_6_night_50

Suzana

Všeč so mi vonji vsega lepega, kar sem doživela na čudovitih obalah, sveži poletni vonji citrusov in cvetja, vonji, ki s svojo enostavnostjo odkrijejo več, kot od njih pričakujemo, ter nova presenečenja. Najbolj sem srečna, ko se vse to zlije s čistim vonjem kože, na katerega prisegam.