Veliki poletni lepotni horoskop 2015: Bik

Letošnje poletje boste posvetili iskanju ali polepšanju svojega doma. Prvič po letu 2003 vam na tem področju ob strani stoji Jupiter, ki prinaša srečo. Zdaj je pravi čas za prodajo, nakup ali najem nepremičnine – prostornega stanovanja ali hiše z velikimi okni, svetlobo in čudovitim razgledom.

Če nimate v načrtu selitve, svoj dom poleti preuredite, vgradite novo kuhinjo ali kopalnico, prepleskajte sobe ali poskrbite za popravila, s katerimi že dolgo odlašate.

Veliko boste na poti, zato potrebujete preprosto lepotno rutino. Posezite po dišečih in hranljivih losjonih za telo in jih uporabljajte vsako jutro in večer. Skrb za telo vas bo spomnila, da ste njegov najboljši prijatelj, in počutili se boste udobno v svoji koži.

Vrat je del telesa, ki mu vlada vaše znamenje. Ženske mu pogosto ne posvečajo dovolj pozornosti, a koža na vratu se ob pomanjkanju nege hitreje postara. Ker ste potrpežljivi, od negovalne kreme ne boste zahtevali takojšnjih rezultatov, potrpežljivost pa se vam bo obrestovala.

Kremo proti gubam CC Face Lifting Formula (33,51 €, enaa.com) lahko uporabljate na obrazu, vratu in dekolteju

Vaša barva je zelena, vaš dragi kamen pa smaragd. Letos si izberite lake za nohte v odtenkih od gozdno zelene do svetlo pastelno zelene. Zelene barve bodo vašemu usklajenemu videzu dale nepričakovan, svež pridih in pokazale, da sledite trendom.

Kar se tiče dišav, so za vas kot ustvarjene tiste z vrtnico, saj je vaš vladar Venera, ki vlada lepoti. Bik je zemeljsko znamenje, zato vas privlačijo sandalovina, začimbe in lahkotne lesne dišave. Primerni za vas so tudi parfumi, ki vsebujejo vijolico, hijacinto in breskev.

Parfum Moschino Pink Bouquet (22,06 €, enaa.com) vsebuje vijolico in breskev, ki sta vam pisani na kožo

Ko se odločite za nov parfum, kupite tudi losjon za telo z istim vonjem, zaradi katerega boste dišali še bolj zapeljivo, vaš parfum pa se ne bo razblinil kmalu po tem, ko ste ga nanesli.

V obdobju do septembra bolj pazite na zdravje, saj vam bo na tem področju mešal štrene Saturn.

>> Vrnite se na prvo stran horoskopa, kjer najdete napovedi za ostala znamenja.

Eva

Eva je novinarka in urednica z magisterijem novinarstva na London College of Fashion. Rada ima intervjuje, modne razstave, parfume, sodobno umetnost, razkošne zajtrke, majhna obmorska mesta in velemesta, ki nikoli ne spijo.