Tedenski horoskop od 20. do 26. marca 2017

Skupaj s portalom Horoskop.si vam predstavljamo tedenski horoskop od 20. do 26. marca 2017. Če želite izvedeti več, vas pričakujejo priznani strokovnjaki s področja astrologije in vedeževanja. Svetovalci so vam na voljo za vse vaše dvome in vprašanja. Klic v prihodnost 090 44 11 (1,69 EUR/min).

OVEN
Zopet vas preveč obremenjujejo zadeve, povezane z poslovnim področjem. Pazite, da ne bi prehitro ostali praznih rok, in sicer le zato, ker niste dovolj potrpežljivi. Mnogi bodo začutili bodenje v srcu, pa naj bo to zaradi ljubezenskih težav ali pa živčnosti in napetosti v odnosih z drugimi.

BIK
Čeprav vam navadno bolje uspeva s počasno prijaznostjo, boste naenkrat ugotovili, da vam tudi neposredna odkritost izjemno odgovarja. Planeti bodo na vaši strani, zato lahko pričakujete ogromno romantičnih in prelepih trenutkov v večernih urah. Tudi posel bo potekal nemoteno.

DVOJČKA
Želeli si boste nekoga, ki bi vam popolnoma zmešal glavo, kar se sliši zelo sladko, a lahko povzroča več kot samo slab spanec, če ste vezani. Namesto razuma vas bodo vodila spontana čustva, ki bodo prevladovala ves teden. Sposobni boste izvirnih in prijetnih romantičnih dejanj.

RAK
Ne dovolite, da bi vas motili in vznemirjali tisti, ki preveč govorijo, a v bistvu ne povedo ničesar novega. Nikar pa po nepotrebnem ne izgubljajte živcev. Poiskali boste nove možnosti in priložnosti za napredovanje, za novo delovno mesto. Na čustvenem področju pa pričakujte soočenje.

LEV
Tokrat bodo poleg blišča pri osvajanju pomembni tudi resni nameni, ki jih boste spregledali. Nekdo vas bo opazoval. Ta teden boste želeli zaključiti uspešno, zato se lahko prav kmalu znajdete na sestanku z nadrejenim. Pričakujte možnost napredovanja ali nove delovne obveznosti.

DEVICA
Neopazno boste spolzeli od besed k dejanjem, preskakovali nepomembne zadeve in se na vsak način borili do konca. Vaša energija bo osredotočena na dejanja, s katerimi si lahko izboljšate svoje finančno in poslovno stanje, a misli vam bodo začele uhajati k ljubezni, kjer je stanje nihajoče.

TEHTNICA
Na preizkušnji bo v prvi polovici tedna predvsem vaša potrpežljivost in sposobnost sprejemanja drugega, razpenjali se boste med razumom in čustvi, prepustiti pa bi se morali zgolj toku, ki vas bo popeljal do skoraj takšne situacije, ki ste si jo zamislili. Vikend bo poln zabave in smeha.

ŠKORPIJON
Pod vplivom nekoga izmed sorodnikov začenjate razmišljati o nedavnih zapletih. Vsekakor boste veliko več dosegli z ubranimi besedami kot z nepremagljivo trmo, tudi v službi. Do partnerja boste delovali zelo razumsko, zato lahko zgladita vse spore, ki so nastali v preteklem obdobju.

STRELEC
Poiskali boste nove možnosti in priložnosti za napredovanje. Vsekakor boste polni idej, čas pa se vam bo zdel neprecenljiv. Vaša samozavest bo na višku. Dovolj prepričljivi boste, da dosežete cilje. Vsekakor najprej odgovorite na najpomembnejše prošnje ali sporočila.

KOZOROG
Prihaja novica, ki vas ne bo presenetila. Zanimiveje je to, da ste že zaslutili, kaj se bo zgodilo. Zato imejte že pripravljen odgovor, pripravite vse potrebne argumente. Šli boste na vse ali nič, kar se lahko hitro izkaže za dvorezen meč. Bodite previdni pri komunikaciji z nadrejenimi in sodelavci.

VODNAR
Analizirajte nastalo situacijo. Še vedno boste malce neučakani. Želeli boste več, kot vam je v tem trenutku na voljo, zato se lahko zapletete v ekstremne situacije, ki bi vam škodile. Vprašajte za nasvet bližnjo osebo. Ne morete se dogovoriti z ljudmi, če od vas zahtevajo tako rekoč nemogoče.

RIBI
Za vsako ceno si boste želeli zadržati partnerstvo, vendar je čisto mogoče, da vam bo pri tem počasi začelo primanjkovati volje in moči. Možno je tudi preveliko idealiziranje partnerja. Pri delu ravnajte taktično in diplomatsko. Ne prenašajte slabe volje in energije na bližnje, ki vas podpirajo.