Tedenski horoskop od 17. do 23. aprila 2017

Skupaj s portalom Horoskop.si vam predstavljamo tedenski horoskop od 17. do 23. aprila 2017. Če želite izvedeti več, vas pričakujejo priznani strokovnjaki s področja astrologije in vedeževanja. Svetovalci so vam na voljo za vse vaše dvome in vprašanja. Klic v prihodnost 090 44 11 (1,69 EUR/min).

OVEN
Na poslovnem področju boste končno sprejeli določena pravila in izkazalo se bo, da je vaša odločitev najprimernejša. Oseba iz preteklosti je še vedno v vaših mislih. Veliko pozornosti bo na ljudeh, ki so v vaši bližini. Imeli boste občutek, da so odmaknjeni in nedostopni. Želja po vznemirjenju in drami tokrat ne bo zadoščena.

BIK
Pogumno stopite korak bližje ljubljeni osebi, krize v odnosih so včasih samo pot globlje, kar boste spregledali. Vaše počutje bo razgibano in obarvano s pozitivno energijo. Izredno zahtevni boste in zato bodo tudi drugi z vami bolj previdni. Nekaj odgovorov prihaja z zamudo in edino, kar je tokrat nujno, je velika mera potrpežljivosti.

DVOJČKA
Odnosi bodo manj stresni, bolj topli in prijetni. Delovali boste počasi, a kljub temu zelo učinkovito. Vaši nakupi bodo praktični in z njimi se boste razveselili. Ničesar ne morete končati točno tako, kot ste predvidevali. Vrtite se v začaranem krogu, kar vas bo vznemirjalo. Čeprav ste že na pragu določenih novosti, izgubljate preveč časa.

RAK
Nekdo vam je veliko bolj naklonjen, kot ste si mislili. Lahko se iskreno pogovorita, če boste najprej pozorno prisluhnili. Tudi poslovni izidi bodo boljši, kot ste sploh upali. Položaj v ospredju vas bo navdajal s ponosom, posebno ko boste naleteli na prve zadovoljne odzive. Z drago osebo bosta usklajena in zelo kompatibilna.

LEV
Počnete veliko stvari, kar bo nekoga, ki je precizen, zmotilo. Potrebujete pomoč glede pomembne odločitve v povezavi z dodatnim delom ali težjim izpitom. Ne iščite podpore pri nekom, ki se je izkazal kot nezanesljiv. Določenim zadevam se ne boste mogli izogniti, kljub temu pa boste intuitivno razkrili, kaj je tisto, kar vas privlači.

DEVICA
Ne prepuščajte se le intuiciji, saj vam tokrat preprosto ne zadostuje. Nekemu sodelovanju se morate za nekaj časa odpovedati in si vzeti čas le zase in za svoje načrte. Nekaj se vam nikakor ne more zgoditi, če ne boste pravočasno sprejeli vseh dejstev. Tudi v ljubezni preveč oklevate, kar se bo poznalo tudi v medsebojnih odnosih.

TEHTNICA
Teden namenite praktičnim opravkom, posebno če vas že dolgo čakajo neizpolnjene obljube. Pri poslovnih zadevah pa se najprej pozanimajte glede finančne plati. Marsikaj vpliva negativno na vaše počutje, vi še vedno vztrajate pri stvareh, kjer ste pravzaprav najbolj občutljivi. Nekaj bi morali opazovati iz drugačnega zornega kota.

ŠKORPIJON
Vrstijo se obveznosti, vi pa tavate z glavo v oblakih in pravzaprav nimate moči, da bi se bolje organizirali. Radi bi se ukvarjali z zanimivejšimi rečmi, toda konec tedna bo čas za zabavo. Ustvarjalni ste, toda motijo vas pritiski, ko bi morali delati preveč stvari hkrati. V nedeljo vas bo pestil glavobol, tudi zato, ker nekje v podzavesti čutite, da ste pod stresom.

STRELEC
Občutili boste globok notranji mir, saj bo ritem življenja usklajen z vašim razmišljanjem. Znali boste uživati v vsakem trenutku življenja in si pričarati razigranost. Končno se bo zgodil težko pričakovan razplet, posebno glede izredno pomembnega ljubezenskega vprašanja. To je nekaj, s čimer ste odlašali, vendar tokrat ni več razlogov za izmikanje.

KOZOROG
Zopet boste preizkusili svoje moči v poslovni dejavnosti in dobro vam bo šlo od rok. Napočil je pravi trenutek, da spregovorite o svojih načrtih, ki nikakor niso slabi. Kar nekaj dogodkov vam zagotavlja, da ne boste ostali brez besed. Veliko se bo dogajalo tudi na prijateljskem področju, kar vas bo zelo razveseljevalo in sproščalo.

VODNAR
Po eni strani bi radi obdržali svojo svobodo in samostojnost, po drugi strani pa bi radi dobili nekaj dokazov od partnerja, kar pa tokrat nikakor ne bo enostavna naloga. Pri odnosih v družbi se vpleta preveč ljudi in poslušate preveč govoric. Raje se ukvarjajte z drugimi rečmi, namesto da bi se ves čas spraševali, kako nadaljevati naprej.

RIBI
Vaše ustvarjalno oko bo izostreno, čuti odprti in znali boste uživati v radostih, ki se bodo vrstile ena za drugo. Pojdite s prijatelji v naravo in uživajte s polno paro. Nečesa ne razumete na pravi način, k sreči pa imate še nekaj možnosti, preden se konkretno odločite, posebno glede nekoga, ki vas pravzaprav vznemirja že nekaj časa.