Tedenski horoskop od 15. do 21. maja 2017

Skupaj s portalom Horoskop.si vam predstavljamo tedenski horoskop od 15. do 21. maja 2017. Če želite izvedeti več, vas pričakujejo priznani strokovnjaki s področja astrologije in vedeževanja. Svetovalci so vam na voljo za vse vaše dvome in vprašanja. Klic v prihodnost 090 44 11 (1,69 EUR/min).

OVEN

Teden začenjate optimistični, saj se je v zadnjih dneh zakuhalo nekaj, kar podžiga vašo domišljijo. Sicer pa se potrudite ostati na trdnih tleh. Nikoli se ne spuščate kar slepo in brezglavo v nejasne odnose. Vezani pa se boste pogovarjali o nekem praktičnem načrtu v zvezi z urejanjem domačih razmer ali stanovanja.

BIK

V prvih tega tedna boste občutili nagle pozitivne spremembe, ki vam bodo pomagale na vseh področjih. Zdravi boste, pa tudi denarja boste imeli dovolj, zato si le privoščite nekaj za svojo dušo ali kakšno dobro delo namenite tudi drugim. Proti koncu tedna vas bo nekaj razžalostilo, vendar le za trenutek.

DVOJČKA

Nekaj se vam bo zdelo preveč dobro, da bi bilo resnično. Vseeno pazite, da ne boste tvegali nečesa le zaradi naglo prebujene radovednosti. Posebno, če imate opravka z občutljivim rakom, ki ne razume vedno vaših pobud. Ob koncu tedna pa lahko storite kaj spontano in brez prevelikega razmišljanja.

RAK

V začetku tedna boste zelo utrujeni, ne le zaradi dela, ampak tudi zaradi nekih čustvenih težav. Vendar boste s potrpežljivostjo le spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov, saj mora vse dozoreti ob pravem času. Mogoče bo tudi nekoliko bolj, kot ste vajeni, vplivala na vas luna.

LEV

V tem tednu boste začutili nov veter in hitro se bodo dogajale spremembe v pozitivno smer. Neki načrti z ljubljeno osebo vam bodo veliko pomenili. Pozitivno se vam bo zdelo tudi naslednje obdobje, ko boste veliko bolj jasno razmišljali o svoji prihodnosti in poskušali uresničiti svoje cilje.

DEVICA

Pred vami je bolj čustven in zmeden teden. Nikakor ne boste vedeli, kaj ali celo koga si želite. Najboljše bo, da seks in poredne igrice pustite ob strani, dokler ne ugotovite, kaj oziroma kdo je tisti, ki ga hočete. V nasprotnem primeru boste razočarali tako sebe kot tudi partnerja, kar pa je zadnja stvar, ki si jo želite.

TEHTNICA

Z nekim dogovorom se boste le težko sprijaznili, vendar bo kljub temu prinesel občutek, kot bi se na novo prerodili. Tudi drugim boste odločno povedali, da ste se spremenili in naj poslušajo tudi vas. Neki dogodki se bodo odvijali hitreje kot v preteklosti. Ob koncu tedna vas lahko čaka neka prijetna pot.

ŠKORPIJON

V tem tednu si lahko obetate boljše odnose z drugimi ljudmi tako v svojem delovnem okolju kot v zasebnem življenju. Na poslovnem področju lahko pride do večjih nesoglasij, vendar si boste znali kriti hrbet. Imejte pripravljene argumente. Zdravje bo nekoliko spremenljivo. Vreme bo vplivalo na vaše počutje.

STRELEC

Spet boste zaplavali v skladu z vašim življenjskim tokom in se mu boste brezskrbno predali. V prvi polovici tedna boste s partnerjem načrtovali neko doživetje, ki se ga boste veselili od srca. To vas bo navdihovalo ves teden in tudi ob koncu tedna boste občudovali, koliko lepih stvari vas obdaja.

KOZOROG

Nekoga boste hitro osvojili, sicer pa se tega morda niti ne boste takoj zavedali. Nekako bo vse isto, v resnici pa bo oseba le čakala na vaš naslednji korak in morda tudi odločitev, ki ne bo lahka, glede na to, da imate več želez v ognju, čeprav vas resnično vleče le k eni osebi. Ob koncu tedna se raje sprostite.

VODNAR

Zelo uspešno boste sodelovali na delovnem mestu ali povsod, kjer bi radi urejali finančno situacijo. Veliko energije boste čutili ves teden, boste tudi zelo ambiciozni. Ob koncu tedna vam bo najbolj prijala družba vaše ljubljene osebe ali vaših prijateljev, ki vas bodo spravljali v dobro voljo.

RIBI

Posvetite svoj prosti čas najbližjim. Nekdo ima težave v ljubezni, zato mu svetujte na podlagi svojih izkušenj. Pri delu ste korak pred ostalimi, a si zaradi tega nikakor ne prisodite večje vrednosti. Skromnost je lepa čednost. Ne boste imeli večjih denarnih skrbi, saj skrbno varčujete.