Domov Seks in odnosi Erotične zgodbe Erotična zgodba: Liza - Avtokamp 11. del

Erotična zgodba: Liza - Avtokamp 11. del


liza_zgodba_10_300811A tisti večer nisva imela namena počivati. Jan si je od prvega šoka kar hitro opomogel. In kmalu doživel novega. A temu nisem bila kriva jaz, ampak prikolica in njen nizek strop.

Ko se je, po nekaj minutah cartanja, ponovno spravil k božjim opravilom, je želel sleči srajco, ki jo je, seveda, še vedno imel na sebi. Z glavo je treščil v strop. Morda je vseeno malce pretiraval, ko me je prosil, da piham in lubčkam njegovo buško. Tam pri glavi sem mu še verjela. Ko pa mi je pokazal, da ga boli še vrat in trebuh in malo pod trebuhom, pa mu nisem nič več verjela. Prav grdo je izkoristil svoj položaj. Ko sem mu lubčkala glavo, ki je bila na čisto drugem mestu, kot tista, v katero se je udaril, sem videla, da so vse bolečine izginile, ker je postala zelo, zelo živahna. Da se spet ne bi kaj zgodilo, sem morala dati njegovo glavo v varno zavetje. Vsaj eno.

Tako močno sem si želela občutiti trdo moškost v sebi, da sploh ni bilo nobene potrebe po kakšnem dodatnem vzburjenju. Tega je bilo že cel večer zadosti. Prijela sem ga za popolnoma otrdeli deli in si ga nastavila na pravo mesto. En sunek je bil zadosti, da sem začutila vso trdino v sebi. Jana sem privila tesno k sebi, da se revež ne bi ponovno udaril v glavo. Svoji nogi sem dala preko njegovih, z rokami sem pa zgrabila njegovo rit. Tako čvrsto je imel za svoja leta, da mi je bilo v veliki užitek grabiti jo, božati, rahlo tepsti, zariniti nohte v meso in uživati v divjem ritmu golega nabijanja. Pustila sem mu to, ker sem videla, da je užival pri vsakem sunku. Dobro, da sem mu poprej dobro izsušila prvo potrebo, ker bi bila prikrajšana za divji ritem. Ko sem imela občutek, da se je moj jahač utrudil, sem morala vzeti vajeti v svoje roke. Zvalila sem ga na hrbet. Kako veličasten pogled. Negovano, golo moško telo. Tič strleč. Čeprav sem se tisti dan z njim že igrala, si nisem mogla odreči še malo tega užitka. Zdaj me vsaj, trda tla niso tiščala v kolena. Malo sem se še poigrala z roko in usti. Povem Vam, da obema to ni bilo odveč. Mislim, da je moj sotrpin celo bolj užival kot jaz. Nato sem ga, tako po domače povedano, kar orenk, zajahala. Pa saj je imel konja tetoviranega na ramenih. Edino grivo sem imela jaz. Moja frizura seveda ni bila več nazaj počesana, ampak prosto razmršena, kar sem seveda s pridom izkoriščala, ko sem udobno sedela, nasajena na sedlu z nastavkom. Če ga nisem spravljala v ekstazo samo z divjim jahalnim ritmom, sem mu nagajala tudi s svojimi lasmi. Jan me je grabil za lase, grabil po telesu.

Ko me je začel intenzivneje grabiti za moje prsi in mi jih na vse mogoče načine poskušal preoblikovati, sem vedela, se mu bliža nov vrhunec tega večera. Ko sem se vzravnala, sem videla, da imam še vedno malce prostora za glavo in da nisem zadela v strop. Pod stropom sem odkrila strešno okno, ki je imelo dva ročaja. Dvignila sem roki in se oprijela ročajev. Tako sem mu lahko nudila maksimalne užitke. Čutila sem njegovo orodje globoko v sebi in roki, ki sta divje masirali moje joške. V prikolici se je slišalo ječanje obeh, ki je naraščalo, dokler me njegove roke niso močno zagrabile, da so me joški kar zaboleli. Iz sebe je spravil še zadnji sunek, kot tisti, ko matador zadane pobesnelega bika in mu skrajša muke na tem svetu ter polglasno kriknil od sladke muke. Tudi sama sem spustila eno roko, da sem pomagala tudi sebi, s hitrimi, polkrožnimi gibi sem dražila svoj vršiček. V sebi sem še vedno čutila utripanje moškosti, ki spuščala še zadnje življenjske kapljice, ko je tudi mene zajel val sproščujoče energije. Iz sebe sem lahko izpustila samo še rahel krik in se zgrudila na Jana.

Se nadaljuje ...

 


 
Preberite še
Joomla! Україна
Kaj povedo poteze našega obraza?

article thumbnail

Popularen izrek, ki kroži po družbenih omrežjih, pravi, da nihče ni tako lep, kot je videti na Facebook,u in ne tako grd, kot je videti na osebni izkaznici. Toda kaj je tisto, kar na tujem obrazu najbolj pritegne našo pozornost?


Kako deluje naša sposobnost hkratnega opravljanja več nalog?

article thumbnail

Del možganov, ki skrbi za hkratno učenje več nalog in urjenje, so določili na Univerzi v Montrealu. Raziskava vključuje tudi model za večjo učinkovitost urjenja.


Kako spoznati pravo osebo, s katero lahko preživite vaše življenje?

article thumbnail

Ljubeča, mirna in konstruktivna razmerja so temelj za srečno in zadovoljujoče življenje. Če čas in energijo trošite za napačne veze ali pa če preveč aktivnosti povzroča, da zanemarjate partnerski odnos, se lahko znajdete v začaranem krogu bežnih razmerij, navideznim romanc brez vsakega pomena.


11 zanimivih dejstev o erotičnih igračkah

article thumbnail

Erotične igračke za mnogo ljudi niso več tabu, ampak so prijetna popestritev spolnega življenja, ki po dolgih letih veze lahko postane rutinsko in dolgočasno. Če ste med tistimi, ki jih uporabljajo, ali pa vam iz kakršnegakoli razloga že ne ustrezajo, tu je 11 dejstev o seksi igračkah, ki se vam bodo zagotovo zdela zanimivo branje:


Kako kritike vplivajo na nas?

article thumbnail

Vsi to smo že doživeli, in čeprav nekateri niso tako občutljivi, ali vsaj niso videti občutljivi, kritike ostanejo v nas več časa, kot bi si želeli.


Katerih stvari ne počnite po tem, ko odrastete

article thumbnail

Kar se je zdelo kul, ko ste bili stari 18 let, še zdaleč ni več družbeno sprejemljivo, ko pridete do svojih dvajsetih let.


Kaj se o ljubezni lahko naučite od medvedka Puja

article thumbnail

Medvedek Pu je otroška knjiga, ki ste jo verjetno prebrali ali pa si vsaj pogledali risanko. In čeprav gre za pravljično osebo, pa ima medvedek Pu kar nekaj odličnih ljubezenskih nasvetov, ki jih je vredno upoštevati.


Zakaj mit, da morate najprej imeti radi sebe, ne deluje

article thumbnail

Eden največjih mitov vseh časov je, da morate imeti radi najprej sebe. Prednost tega 'ukaza' je, da se vam ni treba ukvarjati z nikomer drugim kot le s samim seboj.


Izumili kondom z gelom, ki ubija virus HIV in druge povzročitelje spolnih bolezni

article thumbnail

Avstralska biotehnična družba Starpharma je naredila kondom VivaGel, ki je na testiranjih uničil 99,9 % virusov HIV in HPV, prisotnih v vzorcu. Taka antivirusna zaščita je popolna novost v svetu kotracepcije.


Seksi fotografije na družbenih omrežjih vam lahko škodujejo

article thumbnail

Dekleta in mlade ženske, ki na družbeniih omrežjih objavljajo seksi fotografije, oziroma fotografije, ki veliko razkrivajo, so od drugih žensk smatrane kot manj fizično in družbeno privlačne, poleg tega manj sposobne za opravljanje različnih nalog.


Lifestyle

Nega in lepota

Modni trendi

Svet slavnih

RSS

Popusti do 90%

Kratki wellness oddihi do 55 % ceneje!

article thumbnail

Poletje se bliža koncu, vi pa se niste niti še pošteno spočili od pomladi, z ... 


250 g zelene kave s 50 % popustom

article thumbnail

O zeleni kavi in njenem vplivu na zdravje ter izgubljanje telesne teže je bilo  ... 


50 % popust na tečaj potapljanja

article thumbnail

Je ena vaših želja, da bi samostojno raziskovali morska prostranstva z zornega ... 


Do 51 % ugodnejše dopustovanje na Hrvaškem!

article thumbnail

Še niste bili na dopustu letos ali pa razmišljate, da bi si vzeli še en krate ... 


Ugodno do urejenega in negovanega avtomobila

article thumbnail

Poletje je čas, ko lahko za vaš avto naredite vse tisto, na kar sicer med leto ... 


  • Horoskop

  • Diete

Tedenski horoskop od 25. do 31. avgusta 2014

News image

Teden se začne z mlajem v devici 25. avgusta. To je čas, ko se dokončno premaknemo iz območja, ko bi se nas še lahko dotaknil sijaj radoživega leva. Mlaj v ...

5 sestavin za lepši trebuh

News image

Na dan naredite po 300 trebušnjakov, rezultatov pa ni od nikoder. Namen je, več kot očitno, dober, vendar ste se reševanje težave lotili na napačen ...

Šport in rekreacija

Corre Bare - mešanica med pilatesom, baletom in jogo

article thumbnail

Corre Barre je sistem gibanja, ki ustvari močno, fleksibilno in uravnoteženo t ... 


Canicross - na kros s psom

article thumbnail

Canicross je šport, pri katerem tečemo ali hodimo s psom. Gre za obliko rekrea ... 


Kaj imata skupnega plavanje in pilates

article thumbnail

Plavanje in pilates sta telesni aktivnosti, ki si, pa čeprav se ena izvaja v vo ... 


Bodite z nami

EnaA facebook spremljaj EnaA mobilne aplikacije na poti RSS namesti
 
Uporabni nasveti, aktualne novosti in ugodni nakupi za sodoben, trendi in zdrav lifestyle.
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Čevlji

Jesen 2014 bo spet v znamenju 'peep toe' čevljev

article thumbnail

Pred nekaj leti so se v modo spet prikradli sloviti 'peep toe' salonarji, ki jih ... 


Vračajo se superge Stan Smith

article thumbnail

Zagotovo je že veliko izmed vas nosilo ikonične superge Stan Smith.


Bionda Castana - preplet britanskega oblikovanja in italijanske čevljarske obrti

article thumbnail

Leta 2007 je oblikovalski duo Natalia Barbieri in Jennifer Portnam v Londonu ust ... 


Potovanja in izleti

Kam v septembru

article thumbnail

September predstavlja novo poglavje v glavah marsikaterih šolarjev. Novo šolsk ... 


Izlet v Solnograd ali Salzburg

article thumbnail

Salzburg ali Solnograd že z imenom namiguje na eno od svojih »znamenitosti« - ... 


Oglejte si čudesa sveta s pomočjo Google Zemljevidov

article thumbnail

Izpolniti sanje in reči, da ste popotnik, ki je obiskal vsa čudesa sveta, je ... 


Astrologija

Katera so letos srečna števila za pripadnike posameznih astroloških znakov

article thumbnail

Velika verjetnost je, da se bo tisto, česar se boste lotili, srečno končalo,  ... 


Najbližja in najsvetlejša superluna 10. avgusta 2014

article thumbnail

Tako kot vse polne lune, ima tudi nedavna polna luna 10. avgusta veliko imen.  ... 


Nocoj superluna in meteorski dež

article thumbnail

Nedeljsko nočno nebo nas je nagradilo z dramatičnim spektaklom, saj je to dan  ... Zavestno življenje

Ljubezenske zgodbe